Butikken er fortsatt i sin spede oppstart med begrenset omsetning, og varer pakkes derfor kun to ganger i uken. 

Vi sender til hele Skandinavia, men det kan komme påslag i frakt for store forsendelser til utlandet. I så fall tar vi kontakt. Vanlig frakt har fast lavpris på 59 kr. 

Angrerettsskjema

Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Her finner du angrerettskjema.

Retur og garanti

Du har selvfølgelig full angrerett når du handler hos VitenWahl.no. Det betyr at du i 14 dager etter kjøpet kan sende varene tilbake til oss og få pengene tilbake. Varene være ubrukte og i samme stand som de ble mottatt. Fyll ut dette skjemaet (for nynorsk versjon, klikk her) og send til post@nerdebutikken.no. Husk å oppgi bakgrunn for returnering av varen og om du vil ha en annen vare i stedet eller ha tilbakebetalt pengene. (Husk å oppgi kontonummer i så fall. Hvis ikke blir det vanskelig for oss). Salgsvarer som er redusert med 30% eller mer, eller som er kjøpt med gavekort, byttes kun mot andre varer.

For at du skal kunne benytte deg av angreretten har du noen plikter og oppgaver;
* Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til selgeren innen 14 dager etter at varen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 11). 
* Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
* Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Returadresse

VitenWahl AS
Skogergaten 2
3112, Tønsberg