Vanlig frakt har fast lavpris på 89 kr. 

Angrerettsskjema

Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Her finner du angrerettskjema.

Bestill i tide før jul

Om du skal være sikker på at din bestilling kommer frem før jul, må du bestille den senest 15.desember. Bestillinger for pakker til Sør-Norge (postnummer 0000-7999) vil kunne gjøres frem til 19.desember og vil ofte kunne rekke frem - men om du skal være helt sikker, må du bestille før 15.desember. 

Retur og garanti

Du har selvfølgelig full angrerett når du handler hos VitenWahl.no. Det betyr at du i 14 dager etter kjøpet kan sende varene tilbake til oss og få pengene tilbake. Varene være ubrukte og i samme stand som de ble mottatt. Fyll ut dette skjemaet (for nynorsk versjon, klikk her) og send til post@nerdebutikken.no. Husk å oppgi bakgrunn for returnering av varen og om du vil ha en annen vare i stedet eller ha tilbakebetalt pengene. (Husk å oppgi kontonummer i så fall. Hvis ikke blir det vanskelig for oss). Salgsvarer som er redusert med 30% eller mer, eller som er kjøpt med gavekort, byttes kun mot andre varer.

For at du skal kunne benytte deg av angreretten har du noen plikter og oppgaver;
* Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til selgeren innen 14 dager etter at varen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 11). 
* Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
* Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Returadresse

VitenWahl AS
Skogergaten 2
3112, Tønsberg

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing