VITENPOST
Gaven som varer helt til neste bursdag!
VitenPost

Hva er VitenPost?

VitenPost er et månedlig abonnement på et eksperiment eller byggesett hjem i postkassa. Gi det bort til noen andre, eller til deg selv.

Hver måned kommer det en pakke i posten, med et oppdrag om å bygge noe gøy. Hver VitenPost er laget for å gi flere timer med utforskning og entusiasme, alene eller aller helst sammen med andre. Vårt mål er at VitenPost i postkassa umiddelbart skal gi forventninger om kvalitetstid og mestringsglede hos mottageren.

 

Gavelapp
Fyll inn din personlige hilsen på lappen over og vi vil henge den på den første pakka. Når den åpnes vil det gå tydelig frem at dette ene byggesettet bare er begynnelsen på et eventyr med månedlige leveringer.
Prøv VitenPost VitenPost i 6 mnd. VitenPost i 12 mnd.
210,- per mnd.
Frakt 45,- per mnd.
185,- per mnd.
Frakt 45,- per mnd.
170,- per mnd.
Frakt 45,- per mnd.
Jeg er med!
Send meg faktura hver
mnd. til jeg sier stopp.

Jeg bestiller for
et halvt år, og
betaler alt nå

Jeg bestiller for et
halvt år, send meg
faktura hver måned.

Jeg bestiller for
ett år, og betaler
alt nå

Jeg bestiller for
ett år, send meg
faktura hver måned.

Ofte stilte spørsmål:

Hva får jeg?
En viktig del av opplevelsen er å ikke vite hva som kommer hver måned. Derfor er innholdet i hver sending hemmelig, med unntak av de Andreas nevner i videoen over. Hvert eneste sett er spesielt utviklet for VitenPost av oss, med gode instruksjoner på norsk. Det er brukt resirkulerbare papir- og pappmaterialer så langt det er mulig, og settene er kompakt pakket for minst mulig miljøbelastning under transport.

Hvilken alder passer det for?
VitenPost passer for barn fra skolealder, og for barnlige voksne. Individer som fullstendig har vokst fra sin lekenhet vil ikke ha særlig utbytte av VitenPost. De yngste barna vil ha behov for hjelp fra voksne, mens større barn og ungdom bør kunne klare seg på egenhånd. Vi anbefaler dog å bygge settene sammen. Vårt håp er at VitenPost i postkassa skal bety kvalitetstid, sammen.

Når kommer VitenPost?
VitenPost sendes ut første eller andre virkedag hver måned, og lander i din postkasse få dager etterpå. Bestiller du innen den 20.i måneden sendes den første pakken ut umiddelbart, med personlig hilsen fra deg, og tydelig beskjed om at dette bare er starten på et eventyr med månedlige opplevelser. Bestiller du etter den 20. starter abonnementet med neste måned.

Trengs det verktøy?
Flere av settene vil kreve saks og teip. Enkelte av settene vil også kreve batterier, linjal, knappenål eller annet utstyr vi antar finnes i de fleste hjem. Dette har vi valgt å ikke inkludere i settene for å spare miljøet og holde prisene så lave som mulig.

Hva skjer når abonnementet løper ut?
Hvis du har bestilt VitenPost i 6 mnd. og liker kvalitetstiden det gir hver måned vil du få muligheten til å fortsette abonnementet i nye 6 mnd. For øyeblikket har VitenPost kun én serie, med 12 sett. Om vi utvider tjenesten med flere ulike valg avhenger av mottagelsen det får hos dere. Fortell oss hva dere vil ha på post@vitenwahl.no.

Hvordan stopper jeg abonnementet?
Hvis du har bestilt løpende abonnement kan du si det opp ved å sende en e-post til post@vitenwahl.no med fullt navn. Du må si opp den 20. i en måned for å unngå at vi sender ut i den neste. Eksempel: Sender du inn oppsigelse 20. februar kommer det ingen VitenPost i mars. Hvis du sier opp 21. februar vil du motta forsendelsen i mars, men ikke deretter.

Jeg fikk første pakke før jul, men har ikke fått andre pakke ennå. Hvor blir den av?
VitenPost-pakkene som ble sendt ut før jul var et forskudd på januarpakka. Neste pakke blir sendt ut 1. februar og deretter den første i hver måned framover.