Denne personvernerklæringen gir informasjon om hva Nerdebutikken og VitenWahl AS samler og lagrer om deg som bruker våre tjenester. Vi ønsker at du enkelt skal kunne få en oversikt over hva vi samler, hvorfor vi samler den, og hvordan du kan kontakte oss for å få informasjon om informasjonen vi samler om deg. 

Hvilken informasjon samler vi?

Vi samler helst så lite som mulig. Vi synes lite om å spionere på kundene våre, så derfor gjør vi ikke det. Vi samler den informasjonen du gir oss som kunde. Den du oppgir i kassa altså. Uten denne kunne vi ikke sendt deg varene. Vi lagrer den også etter varene dine er sendt. Det er fordi skattemyndighetene kommer og tar oss hvis vi ikke gjør det. Og noen ganger kan det være behov for å kontakte deg. For eksempel hvis du ikke har hentet varene dine, eller de kommer i retur, eller en produsent tilbakekaller en bestemt vare av sikkerhetsmessige årsaker.

Hvis du har registrert deg som kunde, blir informasjonen om deg kun lagret så vi automatisk kan fylle inn frakt- og leveranseinformasjon om deg i kassen. Dette gjør vi så du skal spare noen sekunder. Men det er ingen tvang. Hva du gjør med de sparte sekundene er opp til deg.

Hvis du har registrert at du ønsker å motta nyhetsbrevet vårt, har vi også lagret epost-adressen din i nyhetsbrev-listen vår. Da får du nyhetsbrev et par ganger i året. Hvis du ikke vil ha nyhetsbrevene våre, er det bare å klikke "unsubscribe" i eposten. Da havner du på rødlista. Det betyr ikke at du er utrydda, men det er for å sikre at vi faktisk aldri sender deg noe igjen. Hvis du ønsker at vi skal slette deg helt (fra systemet vårt, ikke fra verden), send oss en e-post.

Hvordan lagrer vi informasjonen vi har om deg?

Vi lagrer informasjonen i vårt bestillingssystem, som er levert av Shopify. I tillegg lagres informasjonen i fakturasystemet vårt, Tripletex. De og vi lover på tro og ære at informasjonen din er trygg, og at uvedkommende ikke har tilgang til informasjonen du har gitt oss. Kors på halsen, mor og far i døden.

Hvordan kan du finne ut av hvor lite vi egentlig vet om deg?

Enkelt! Du kan sende oss en epost på post@nerdebutikken.no, så skal vi sende deg alt vi vet. Det er ikke mye. Ikke får du sletta det heller. Bokføringsloven trumfer nemlig GDPR (i alle fall sånn som vi forstår det). Men for all del, send oss en epost. Eller et brev! Vi får sjelden noe annet enn fakturaer i postkassa, så hvis du vil sende oss et brev og be om informasjonen vi har om deg, gir du oss et øyeblikk av glede i hverdagen. Du når oss på:

VitenWahl AS

Skogergaten 2

3112 Tønsberg

Som siste mulighet kan du ringe oss på 94070487. Men det er fint hvis du ringer mellom 9 og 15. Vi tar med oss telefonen hjem og har barn og kjærester som sender strenge blikk når vi jobber i fritida vår. Men altså, kjære vene, alt for nerdene i Nerdebutikken. Hvis det haster å få svar, lover vi å ta telefonen. 

Endringer

Det kan hende vi oppdaterer denne personvernerklæringen, men vi tviler på at det blir ofte. Du finner alltid oppdatert versjon her, på denne adressen.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing