Vinterferietilbud

Spretten Origami pingvin, Klinkekulebane og Rokit vannrakett foran peisen.

Morsomme utfordringer for hele familien!

Uansett om du har planer om å tilbringe vinterferien hjemme, på hytta eller kanskje på en solfylt sydentur, har vi satt sammen en morsom vinterferiepakke for kvalitetstid med familien. Denne pakken tilbyr noe for alle – fra byggeprosjekter for de eldste i familien, til læringslek med de minste. Brett et av verkene til den japanske origami-kunstneren Haruki Nakamura, en aktivitet som engasjerer hele familien. Og send hele vinterferien til himmels med det Andreas mener er verdens beste vannrakett. Med vinterferiepakka garanterer vi moro for hele familien! Felles opplevelser. Felles minner.


Tilbudet inkluderer Klinkekulebane, Spretten Origami, og vannraketten Rokit – produkter som vanligvis koster over 850 kr. Nå får du hele pakken for kun 650 kr!


Det lette og kompakte designet gjør det praktisk å ta med pakken på alle slags eventyr, selv når bilen eller kofferten allerede er nesten fullpakket. Denne fleksibiliteten gir familien din muligheten til å skape uforglemmelige øyeblikk, uansett hvor dere skal. Du kan stole på at vår allsidige vinterferiepakke gir glede, læring og felles opplevelser, uansett reisemål.


Eller bli hjemme. Uansett planer kan du oppdage gleden ved å bygge, brette origami, og skyte vannrakett. Aktivitetene er ikke bare underholdende, men gir også en unik mulighet til å lære noe nytt sammen. La vinterferien bli en tid for å utforske, leke og lære i en pakke som er enkel å ta med seg, men som gir varige minner. Ta del i opplevelsen og gi din familie den ultimate kombinasjonen av moro og læring, uansett hvor ferien fører dere hen!

Innhold i vinterferiepakken

Spretten Origami

Denne papirfiguren kommer ferdig stanset ut i lekre farger på spesielt origamipapir, og med instruksjoner på norsk. Pingvinen er ikke bygget i en håndvending. Den krever lengre tålmodighet enn en instagram reel - en egenskap alle kan ha godt av å trene opp. Og mestringsfølelsen når figuren hopper av seg selv, på grunn av en mekanisme du har brettet selv, av papir, den kjenner du fra hjerterot til nevronene fremst i pannebrasken.

 

Utforsk din kreative side og skap unik papirkunst i vinterferien med våre sjarmerende pingvin! 

Klinkekulebane

Oppdag gleden ved å bygge din egen klinkekulebane i vinterferien! Settet leveres flatpakket, og alt du trenger er to eller flere hender, byggeiver og litt tålmodighet. 


Bli en ekte byggemester i vinterferien! Klinkekulebanen er ikke bare gøy å bygge, men også underholdende å leke med etterpå. 


Klikk her for å se mer!


Vannraketten Rokit

Med RokIt kan du skyte vannraketten høyt til værs og observere energioverføringen fra deg til flasken idet den suser av sted. Den er enkel å montere og den kan brukes om og om igjen. Du trenger bare å skaffe flasken og pumpen selv. Vannraketten bør brukes utendørs og under tilsyn av en voksen.


Send vinterferien til himmels med Rokit vannrakett! Utforsk fysikkens magi ved å skyte vannraketter i det kalde vinterlandskapet. En morsom og lærerik aktivitet som engasjerer hele familien. 


Klikk her for å se mer!

Få vinterferietilbudet i dag!

Gjør vinteren uforglemmelig med vår vinterferiepakke som kombinerer moro, læring og familietid. Bestill din pakke i dag og sett kursen for en ferie fylt med latter, aktiviteter og gode stunder sammen!


Fortell oss om dine og familiens morsomme stunder med vinterferiepakken! Del med oss på Instagram og TikTok ved å tagge @nerdebutikken og bruk hashtaggen #nerdebutikken. Vi digger å se og ta del i deres glede – la oss skape fellesskap og spre litt ekstra moro sammen!