Fem svar om Vitenkalenderen

Vitenkalenderene flyr ut døra i Nerdebutikken om dagen. I retur kommer det mange spørsmål, fra både nye og erfarne Vitenkalender-mottakere. Her er svar på de fem vanligste spørsmålene:

Hvilken alder passer den til?

Hvert barn er unikt, men vi har satt en nedre aldersanbefaling på 8 år. Det er ingen øvre aldersbefaling, da vi vet om mange voksne som synes Vitenkalenderen er en fin måte å ha kvalitetstid på sammen i desember.

Er det samme innhold som i fjor?

Nei. Ikke året før heller. I motsetning til konkurrentene våre er alt i Vitenkalenderen nytt fra både 2022 og 2021. Vi har tatt med oss de aller beste lukene fra 2020, og tilført mange nye. Andreas sier årets kalender topper alt vi har gjort tidligere. Er Andreas objektiv? På ingen måte. Men han er sjefen. 🤷‍♂️

Må man kjøpe en kalender til hvert barn? Det blir fryktelig dyrt...

Nei, noe av det beste med Vitenkalenderen er at den er til for å deles, gjerne med hele familien, klassen eller naboen. Felles opplevelser!

Skulle du likevel frykte søskenkrangling, så ta kontakt med oss. Vi kan gi tips om enkelte produkter du kan kjøpe flere av.

 

Hvordan fungerer kalenderen?
I det du åpner kalenderesken, finner du en QR-kode på innsiden av lokket. Scann QR-koden, så kommer du til den hemmelige nettsiden der Andreas publiserer en ny film hver dag. Du må se videoen, hver dag. Videoen er halve kalenderen!

Nettadressen står også på alle de 24 postene. Du kan ikke ta feil.

Vi sender med det du trenger, med unntak av saks, teip, vann, én desiliter matolje og aluminiumsfolie. Det regner vi med at du har hjemme.


Det står på boksen av kalenderen er pakket av Andreas. Er dette virkelig sant?

Det er litt sant. Andreas har utviklet alle opplevelsene i Vitenkalenderen, med god hjelp fra oss andre i butikken.

Produksjonen har blitt så stor at hvis Andreas skulle pakket alle kalenderne selv måtte han pakket fra mai til oktober. Men han passer på å pakke en del kalendere selv hvert år.